Yrityksestäk.HEIMOI on pieni käsityöalan yritys, joka valmistaa persoonallisia laukkuja ja pussukoita osittain kierrätetyistä materiaaleista. Jokainen on tuote on yksilöllinen ja käsinvalmistettu , joten pientä vaihtelevuutta saattaa esiintyä.
Blogissa esittelen töitäni , jotka ovat joko omaan käyttöön tai myytävänä. Laukkuja voit tiedustella sähköpostitse byheimoi@gmail.com.

Myytävät tuoteet löydät myös facebookin HEIMOI -sivulta.

Seuraa myös instassa k.HEIMOI
Y-tunnus 2802543-7

lauantaina

Lokerolaukku

 Tällä kertaa testissä lokerolaukku. Tässä mallissa lokero-osastoja löytyykin sitten jo jonkn verran! Laukusta löytyy vetoketjullinen tasku ulkopuolelta ja toinen vetoketjullisen osaston sisäpuolelta. Kolmesta laukun osastosta yksi on siis suljettava ja kaksi avonaista. Pienemmät lokerot jäävät sitten vielä noiden pääsosastojen väliin. Olikohan mahdollisimman epäselvästi ilmaistu... :D.
 Ensin harkitsin kiinteää, laukkuun ommeltavaa olkahihnaa, mutta kun en osannut päättää sen väriä,  tein irroitettavan. Jos olisin päätynyt kiinteään hihnaan, todennäköisesti olisin kuitenkin valinnut sen perinteisen mustan. Nyt väriä voi taas fiiliksen ja vaatetuksen mukaan vaihdella!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti