Yrityksestäk.HEIMOI on pieni käsityöalan yritys, joka valmistaa persoonallisia laukkuja ja pussukoita osittain kierrätetyistä materiaaleista. Jokainen on tuote on yksilöllinen ja käsinvalmistettu , joten pientä vaihtelevuutta saattaa esiintyä.
Blogissa esittelen töitäni , jotka ovat joko omaan käyttöön tai myytävänä. Laukkuja voit tiedustella sähköpostitse byheimoi@gmail.com.

Myytävät tuoteet löydät myös facebookin HEIMOI -sivulta.

Seuraa myös instassa k.HEIMOI
Y-tunnus 2802543-7

tiistaina

Uutta mallistoa

 Näissä pilvisissä kesäpäivissä on se hyvä puoli, että silloin malttaa olla sisälläkin! Laukkuvarasto on huvennut ja nyt oli aika taas tehdä vähän uusia, tällä kertaa hillityissä ja hieman syksyisissa väreissä. Näissä laukuissa kankaana on PE-polyesteri-viskoosisekoite, jossa on kaunis silkin tuntu ja himmeä kiilto. Laukusta saa sopivan niin arkeen kuin juhlaan hihnavalinnoilla. Olenkin ajatellut hinnoitella erikseen laukun ja hihnat, jotta ostajalla on valinnanvapaus tyylin suhteen. Kehysvaihtoehdot näissä ovat 15 tai 21cm.
Hihnavaihtoehdot ovat 40cm metallihihna +2e, 80cm metallihihna +3e, musta ohut puuvillahihna, pituus klipseineen  n.135cm +2e ja säädettävä puuvillahihna, max pituus klipseineen n.125cm, +4e.
Mallilaukkuna kuvassa on 21cm kehys. Laukun hinta 15cm kehyksellä näillä kuoseilla ilman hihnaa on 30e ja 21cm kehyksellä 34e. Kaikista löytyy sisältä avainklipsi. Nahkainen on 62e sisältäen toivotun hihnan.
Myös yhden laukun tein aidosta härännahasta. Nahka on pehmytkäsiteltyä ja aniniilivärjättyä nappanahkaa. Siis aivan ylellisen pehmeä! Laukkuun lisäsin mukaan vielä hillityä, mutta näyttävää koristetta, jotta siitä tulisi vielä ihanampi ja persoonallisempi.


Laukut ovat myynnissä ensisijaisesti Facebookissa HEIMOI sivullani, mutta niitä voi kysellä myös sähköpostitse byheimoi@gmail.com.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti