Yrityksestäk.HEIMOI on pieni käsityöalan yritys, joka valmistaa persoonallisia laukkuja ja pussukoita osittain kierrätetyistä materiaaleista. Jokainen on tuote on yksilöllinen ja käsinvalmistettu , joten pientä vaihtelevuutta saattaa esiintyä.
Blogissa esittelen töitäni , jotka ovat joko omaan käyttöön tai myytävänä. Laukkuja voit tiedustella sähköpostitse byheimoi@gmail.com.

Myytävät tuoteet löydät myös facebookin HEIMOI -sivulta.

Seuraa myös instassa k.HEIMOI
Y-tunnus 2802543-7

lauantaina

Hei kaikille!

 Tervehdys! Pyynnöstä koetan aloittaa postaamaan näitä laukkuja myös täällä blogin puolella, kun kaikilla ei ole facebook-tiliä. Katsotaan kuinka aika riittää, mutta lupaan tehdä parhaani :)

Tässä nyt reilu viikko sitten valmistunut isokokoinen kehyslaukku omaan käyttöön. Kehyksen leveys tässä on 25 cm. Testailen  itse tämän koon toimivuutta näin alkuun. Laukku on ihanan tilava, mutta kehyksen kantokyky on siinä määrin äärirajoilla, että jos laukun pakkaa oikein painavilla tavaroilla, napsahtaa lukko silloin tällöin itsestään auki. Eli mikäli tätä isoa kokoa itselleen halajaa, niin tuo asia on hyvä ottaa huomioon.
 Tässä laukku takaapäin. Kaikissa tästä kankaasta valmistetuissa laukuissa on aina hieman erilainen kuvio riippuen siitä, mistä kohtaa raporttia palat on leikattu. Hihnan- ja vuoren väriin voi itse vaikuttaa, samoin ulkopuolen vetoketjutaskun sijoitteluun: haluaako sen eteen vai taakse tai vakaan vai pystyyn.

 Mikäli värikäs olkahihna on liikaa, voi tilalle laittaa mustan, jolloin laukun olemus muuttuu hillitymmäksi. Ja kaunishan se on näinkin!
 Kirpputorilta löysin hauskan pöllökoristeen. Oli pakko laittaa se tähän laukkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti